Datum

12 feb 2024
Verlopen

Tijd

08:00 - 18:00

1 daagse retraite: bewegen in verbinding, familieopstellingen

In de hectiek van ons moderne leven raken we soms verstrikt in de wirwar van emoties, relaties en onuitgesproken verlangens. Wat als de sleutel tot jouw persoonlijke groei ligt in het ontrafelen van de lijnen die jou met je verleden verbinden? In de beweging naar verbinding werken we vooral op zielsniveau. Verbroken banden worden hersteld en onuitgesproken woorden vinden eindelijk een stem

Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling is als het ware een levende kaart waarin verborgen dynamieken, onuitgesproken emoties en patronen van jouw familie van herkomst aan het licht komen.

Door middel van representanten, die de leden van jouw familie representeren, krijgen we inzicht in de onderlinge relaties en de invloed van gebeurtenissen uit het verleden op het heden.

De Helende kracht van samen

Familieopstellingen zijn niet alleen een individuele reis, maar ook een collectieve ervaring van heling en aanvaarding. Het is een uitnodiging om niet alleen naar je eigen verhaal te luisteren, maar ook naar dat van anderen. Want in de verhalen van anderen ontdekken we vaak stukjes van onszelf.

Ontdek meer over jezelf

Wat als de antwoorden op jouw levensvragen liggen in de ontdekking van jouw familiedynamiek? Durf jij de confrontatie aan te gaan en de eerste stap te zetten naar een leven vol betekenis en verbinding?

De 1-daagse retraite “De Beweging naar Verbinding” biedt een uitnodiging tot het ontdekken van je eigen plek in het systeem – een kans om de regie over jouw levensverhaal te herwinnen en bewuste keuzes te maken.

Meld je nu aan voor deze 1-daagse retraite met mindfulness, opstellingen, beweging en schrijven en ontdek de kracht van jouw verhaal.

Guusta en Annemarie

Wij hebben vanuit onze professionele achtergrond en ervaring deze dag voor jou ontwikkeld. De combinatie van mindfulness en het doen van familieopstellingen afgewisseld met beweging en creatieve opdrachten, werkt helend.

Je hoeft geen specifieke ervaring te hebben van mindfulness of familieopstellingen om deel te nemen aan deze retraite. Je open stellen voor wat er is op dat moment is voldoende om de kracht van opstellingen te beleven.

Programma

9.30: Inloop

10.00: Ochtendprogramma met kennismaking, mindfulness, opstelling(en), beweging en creatieve opdracht.

Tussendoor koffie/theepauze.

12.30: Vegetarische lunch

13.30: Middagprogramma met mindfulness, opstelling(en), beweging en creatieve opdracht.

Tussendoor koffie/theepauze.

16.00: Afsluiten

Locatie

We ontmoeten je graag in de Oude Synagoge in Raalte, een bijzondere plek met een rijke historie en van samenzijn.

Vanaf 9.30 heten we je welkom met een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij op het adres Stationsstraat 21, 8102 EB in Raalte.

Investering: Deze dag voor jezelf inclusief koffie/thee en vegetarische lunch bedraagt €65,- (incl. btw).

aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *