Datum

19 - 21 apr 2024
Verlopen

Tijd

19:30 - 17:00

Garden of life weekend

Geef je energie een boost! Het weekend (rijpen) van de Garden of life training.
Als we goed naar het leven kijken dan kunnen we zeggen dat we elk moment leven vanuit een staat van Zijn vanuit liefde of vanuit een staat van Zijn vanuit angst. Bij deze laatste staat zijn alle vormen van onvrede inbegrepen. In ons dagelijks leven merken we vaak dat het een punt is om de meditaties te doen maar een heel ander ding is om ook het geleerde op elk moment toe te passen. In het weekend leren we hoe belangrijk het is om kijken vanuit welke staat van Zijn we waarnemen. Hoe kijk je naar jezelf en de wereld? Je krijgt een aantal Tools mee om juist in het dagelijkse leven je waarneming te veranderen. Als we vanuit angst waarnemen projecteren we naar de wereld, als we vanuit liefde waarnemen breiden wij uit. Dit uitbreiden van liefde heeft gevolgen voor onszelf maar ook gelijk voor onze omgeving!
In de acht wekelijkse training wordt een stevige basis gelegd om ons brein en ons hart  coherenter te laten functioneren. Deelnemers voelen meer ontspanning en rust en vinden het makkelijker hun aandacht bij de meditaties te houden. Bij de een duurt dit proces wat langer, afhankelijk ook wat je hiervoor al gedaan hebt en bij een ander kan het heel snel gaan. Zo was er een deelnemer die al 2 jaar lang last van chronische vermoeidheid had en voor zijn gevoel er helemaal doorheen zat. Na drie weken training en het dagelijks toepassen van de oefeningen waren de vermoeidheidsklachten weg en was er weer nieuw perspectief! Het weekend bestaat uit een avond en twee hele dagen. De kern van het weekend is het leren van een speciale ademtechniek. Veel mensen zijn tegenwoordig meer aan het overleven dan echt aan het leven. Onze onderste drie energie centra “s zijn gericht op overleven. Regelmatig zijn deze energie centra “s uit balans en hebben we allemaal weggetjes in ons brein gemaakt hoe wij op stress en spanning reageren. Als er dan stress of spanning is reageren we vaak automatisch op de automatische piloot. De een zal dit doen door een kort lontje, de ander zal dit doen door zich terug te trekken en weer een ander zal de neiging hebben min of meer te bevriezen. Dit zijn aangeleerde patronen om met stress of vervelende situaties om te gaan. Voor je het weet zit je er weer ”in” of wordt je getriggered. In het weekend leer je de oude bekende weggetjes los te laten en door middel van een bijzondere ademtechniek de levensenergie omhoog te brengen naar de hogere energie centra ”s. Op deze manier wordt de levensenergie getransformeerd, krijg je veel meer energie en kun je vanuit een veel opener staat een nieuw leven creëren. Regelmatige beoefening zorgt ook dat je pijnappelklier geactiveerd wordt waardoor je spirituele vermogens wakker worden! Ook gaan we dieper in op het werken met intenties en hoe we meer onze “beste zelf” en ons “beste leven” kunnen manifesteren. Dit wordt in de week retraite nog verder verdiept! Naast het wakker maken van de levensenergie leer je een mooie ochtend meditatie om vanuit inspiratie de dag te beginnen. Ook krijg je een loopmeditatie om te oefenen met de ogen open en “gewoon” in de wereld te zijn terwijl je geest zich meer in de vijfde dimensie bevindt. Het toetje op de taart is net als bij de hele dag van de week training een “healing” ontvangen of geven.
“Ik vond het een prachtig weekend. Heeft mij weer zoveel gebracht. Vond de afwisseling echt top. Heel fijn verdeeld. Ook heel prettig om meteen in de ochtend met een meditatie te starten alvorens koffie en thee. De afwisseling met theorie was ook weer erg fijn. Voortdurend de koppeling met oefeningen. Heel knap gedaan!”
“De loopmeditatie vond ik geweldig om te doen. Ook om de healing nog een keer te doen, en dan zeker het geven van deze healing. Na dit weekend zit ik weer in de positieve flow. Daarvoor zat ik behoorlijk te worstelen met mijn oude patronen, maar na het weekend heb ik ze los kunnen laten”.

“Wat prachtig. Ik ben jullie erg dankbaar voor dit prachtige weekend! ( en ik voel me fantastisch!)”.

De training wordt verzorgd door Fokke Slootstra ( www.verwondering.eu)

Opgave graag voor 12 april bij : info@guustazuurbier.nl 06-36145090