Datum

20 nov 2023
Verlopen

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

€275.00

Garden of life training 6

In deze nieuwe training leer je jezelf te observeren, oude denkpatronen en hechtingen los te laten, emoties te verheffen van negatief naar positief, hart en brein coherentie en het contact leggen en het onderhouden daarvan met het universele bewustzijn.
Naast de meditaties die we doen en die je ook krijgt om thuis te doen, worden er stukjes theorie uitgelegd, is er ruimte voor zelfonderzoek en zijn er oefeningen om je bewuster te worden van je eigen energie, overtuigingen en denkpatronen. Op de zaterdag vindt er een bijzondere healing plaats waarvan iemand zei: “ik heb vandaag zoveel liefde ervaren, dat heb ik al heel lang niet meer gevoeld “
De training wordt gegeven door Fokke Slootstra van de Verwondering.
Data: maandagavond 2, 9, 16 oktober 6, 13, 20 en 27 november van 19.30-21.30 en zaterdag 25 november van 10-16.00 uur.
De investering bedraagt 275,- en 240 voor minima.
Opgave bij Info@guustazuurbier.nl
Is het mogelijk oude patronen los te laten, nieuwe gezonde gewoontes aan te leren en een gelukkiger en vreedzamere persoon te worden?
Hieronder vind je meer uitleg over de achtergrond van de training:
Overdag richten we onze aandacht meestal op de buitenwereld. Wanneer stress hormonen ons leven bepalen, wanneer je je angstig of bezorgd voelt, wanneer je oordeelt, je schuldig of waardeloos voelt dan geeft een langdurige blootstelling aan deze gevoelens incoherente hersengolf patronen. Coherentie betekent dat er orde, ritme en harmonie in ons brein is. Incoherent is de tegenstelling hiervan.
Voor het eerst in de geschiedenis kunnen we nu ook wetenschappelijk aantonen dat als we onze aandacht richten op onze binnenwereld en ons bewust worden van de ruimte die ons lichaam inneemt en de ruimte daar omheen er iets magisch gebeurd in ons brein. Het brein gaat zich dan organiseren in coherente patronen.
De training is o.a. gebasseerd op het werk van Gregg Braden, Joe Dispenza en eigen mystieke ervaringen,
Het blijkt dat ons brein maakbaar is zelfs als het al volgroeid is! Dit wordt neuroplasticiteit genoemd. Door zelf gestuurde neuroplasticiteit leer je nieuwe neurale netwerken in het brein te creëren om oude manieren van denken, handelen en voelen te vervangen. Door frequente herhaling worden de veranderingen na verloop van tijd permanent! Hart en brein werken continue samen en hoe meer coherent beide functioneren hoe beter, vrijer en gelukkiger we ons zullen voelen! In de training ga je met de meditaties aan de slag. De meditaties zorgen voor een vertraging van je hersengolven, je stapt uit het afleidende gebabbel in je hoofd en je maakt contact met je onderbewustzijn. Hier vindt je creatieve inspiratie, nieuwe inzichten en een vergrote staat van genezing en welzijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *